| Word Klant
allemodellen

Korte productietijden

Korte productietijden Één van Continental's sterke punten is custom made producties met snelle levertijden. Al meer dan 10 jaar blinken wij uit met ons het Made to order concept. Kort samengevat bestaat dit concept uit:

• 36 superieure stoffen

• 134 voorraad kleuren

• 7 dagen productietijd

• 15 dagen transport

• Pantone-match binnen 4 dagen

• Labelproductie

• 250.000 stuks capaciteit per week

Bij Continental Clothing kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie van voorraadstoffen welke die direct beschikbaar zijn voor custm made productie.


Min. aantallen T-shirts (prod. Turkije)

Bij het gebruik van voorraadstoffen en kleuren, bedraagt de minimum afname ca.150 stuks per maat, per kleur, per model.


Min. aantallen Sweaters (prod. Turkije)

voor custom-made sweaters geld een minimale afname van 500 stuks, waarvan minimaal 100 stuks, per maat, per kleur, per model. Bij deze aantallen kan er ook een eigen Pantone kleur worden gekozen.


Min. afname sweaters (prod. China)

voor onze private label service in China geld een minimale afname van ca.1.000 stuks per kleur. Bij deze aantallen kan er gekozen worden uit 1 of meerdere modellen.(bijv. de N51P en N53P) Ook hier kan worden gekozen voor een eigen Pantone kleur.


Levertijden productie China

de levertijd voor onze private label service in China bedraagt ca. 3-4 maanden.


Korte levertijden (productie Turkije)

Afhankelijk van de drukte in de fabriek kan Continental Clothing al orders uitleveren in 22 dagen. Dit is inclusief vervoer met wegtransport. Indien er gebruik wordt gemaakt van luchtvracht dan kan de levertijd nog verkort worden naar 10-12 dagen. We hebben een capaciteit van 25.000 - 30.000 kledingstukken per dag. Uiteraard wel afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. De 7-daagse productietijd geldt alleen als u kiest uit onze voorraadstoffen en -kleuren. Kiest u voor een specifieke Pantone® kleur dan is de levertijd ongeveer 2-3 weken na goedkeuring van de lab-dip.


Snel transport (vanuit Turkije)

Elk weekend vertrekt er een vrachtwagen uit Turkije met onze wekelijkse levering. Deze komt normaal gesproken ongeveer binnen 10 dagen bij ons pakhuis in Londen aan. Onze wekelijkse levering per luchtvracht vertrekt elk weekend vanuit Turkije en wordt op dinsdag of woensdag afgeleverd in ons pakhuis in Londen. Voor luchtvrachtzendingen worden extra kosten gerekend die apart voor u berekend zullen worden.

Technische Informatie

Prijzen

Alle made to order aanvragen worden apart geoffreerd. Onze wederverkopers prijslijst geeft u slechts een beperkte indicatie van de kosten per stijl. Vraag daarom altijd een offerte aan.


Kosten voor samples

Kosten voor het maken van samples worden aan u doorberekend. Deze kosten worden echter verrekend wanneer uw order geplaatst wordt. Verzendkosten voor samples vanuit de fabriek worden tegen kostprijs doorberekend.


Labels

Op basis van uw artwork kunnen wij labels produceren. Deze naaien we in de nek, zijzoom of op een nader te bepalen plek. Deze service bieden wij u gratis aan bij orders vanaf 3.000 stuks.


Voorraad kleuren

Voor het bekijken van onze 134 voorraad kleuren klik hier.


Pantone kleuren

Voor het produceren van specifieke kleuren hebben wij het Pantone® kleurnummer nodig of een kleurenmonster. Lab-dips zijn gratis. Alleen de verzendkosten vanuit de Turkse fabriek worden in rekening gebracht. Het minimum aantal voor een speciaal in te verven kleur bedraagt 200 kilo stof. Dit komt overeen met ongeveer 700 dames T-shirts in maat M of 600 mannen T-shirts in maat L.


Aanvullende beschikbare services

• Zeefdruk in de fabriek - panel printing voordat de kleding geconfectioneerd wordt, is een specialisme van ons. Alle overige technieken van zeefdrukken zijn ook aanwezig;


De minimale afname voor het drukken is 500 stuks per print.

• Borduren - hiervoor worden 18 kops borduurmachines gebruikt;

• Applicaties - zowel van gebreide als geweven stoffen, van stoffen met verschillende lagen en van zogenaamde distressed stoffen;

• Het printen en produceren van prijskaartjes en hangtags;

• Het per stuk verpakken en voorzien van barcodes - inclusief printen op de polybags en de productie van de barcodes.


Hoe te bestellen?

Stap 1 - Neem contact met ons op……

Onze account-manager zal u helpen met het doorlopen van het productieproces en u bijstaan bij de productie van het gewenste kledingstuk.

1. U geeft aan wat voor kledingstuk u graag wilt hebben, welke stof en kleur. Vervolgens levert u een patroon, tekening of kledingstuk (om te dupliceren) aan met instructies, maten, aantallen en eventueel artwork voor labels of bijvoorbeeld een zeefdruk.

2. U ontvangt van ons een offerte en een geschatte levertijd. Als dit akkoord is, starten we met het maken van de samples en de lap-dips.

3. U geeft vervolgens uw reactie op bovenstaande. Indien nodig maken we nieuwe samples of lab-dips. De levertijd zal ingaan op het moment dat het sample goedgekeurd is.

4. De order zal in productie gaan en zal volgens de afgesproken levertijd geleverd worden.Om een order te plaatsen of om de mogelijkheden door te spreken kunt u contact opnemen met onze accountmanager:

Bart van der Meulen op

050 - 318 06 46 of e-mail: info@continentalclothing.nl


Categorieën

Continental

EarthPositive

Salvage

Fairshare

Men

Women

Kids

Unisex

over ons

Over ons

mogelijkheden

Word Klant

contact

Continental Clothing Benelux

Wasaweg 16 c
9723 JD Groningen

Tel: +31(0) 50 318 06 46
Fax: +31(0) 50 313 37 38

info@continentalclothing.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag,
9 uur tot 17 uur